tere lala ne mati khai lyrics तेरे लाला ने ब्रज रज खाई

tere lala ne mati khai lyrics तेरे लाला ने ब्रज रज खाई

तेरे लाला ने ब्रज रज खाई, यशोदा सुन माई ।

अद्भुत खेल सखन संग खेलो, छोटो सो मांटी को ढेलो,

तुरत श्याम ने मुख में मेलो, याने गटक-गटक गटकाई- यशोदा…

दूध दही कूं कबहूं न नाटी, क्यों लाला तूने खाई माटी,

यशोदा डांट रही ले साटी, याहे नेक दया न आई-यशोदा…..

मोहन कौ मुखड़ा खुलवायो, तीनौ लोक यामे दरसायो,

तब विश्वास यशोदहिं आयो, ये तो पूरण ब्रह्म कन्हाई-यशोदा….

www.bhagwatkathanak.in // www.kathahindi.com

भक्ति भाव के सर्वश्रेष्ठ भजनों की लिस्ट देखने के लिए नीचे लिंक पर क्लिक करेंभक्ति भाव के सर्वश्रेष्ठ भजनों का संग्रह

tere lala ne mati khai lyrics तेरे लाला ने ब्रज रज खाई

tere laala ne braj raj khaee 
tere laala ne braj raj khaee, yashoda sun maee . 
adbhut khel sakhan sang khelo, chhoto so maantee ko dhelo, 
turat shyaam ne mukh mein melo, yaane gatak-gatak gatakaee- yashoda... 
doodh dahee koon kabahoon na naatee, kyon laala toone khaee maatee, 
yashoda daant rahee le saatee, yaahe nek daya na aaee-yashoda..... 
mohan kau mukhada khulavaayo, teenau lok yaame darasaayo, 
tab vishvaas yashodahin aayo, ye to pooran brahm kanhaee-yashoda...

tere lala ne mati khai lyrics तेरे लाला ने ब्रज रज खाई

 
यह जानकारी अच्छी लगे तो अपने मित्रों के साथ भी साझा करें |

Leave a Comment